Reismogelijkheden naar de airport

Eindhoven is de snelst groeiende airport van Nederland. Vooral binnen Europa vertrekken er dagelijks vele vluchten van het vliegveld. Op dit moment is het na Schiphol, de tweede grootste airport. Er vliegen met name veel low-budget maatschappijen vanuit Eindhoven zoals Ryanair en Wizz air. Jaarlijks gaan er tienduizenden vluchten en miljoenen passagiers. Het probleem is echter, hoe kun je als reiziger het best geraken op de airport.

Het openbaarvervoer is één optie, het probleem is echter dat je niet rechtstreeks met de trein op het vliegveld kan komen. Vele reizigers gaan dan ook met de auto. De auto heeft alleen ook nadelen. Zo zijn de parkeerprijzen vrij fors. Dit kan betekenen dat je voor 4 dagen met parkeren op Eindhoven Airport bijna net zoveel kwijt bent als je vliegticket. Op parkereneindhoven-airport.nl kun je echter snel de verschillende parkeeraanbieder vergelijken. Dit is erg handig, want zo kun je in 1 oogopslag zien welke parkeerplek het meest geschikt is. Ook zie je gemakkelijk de prijsdifferantatie tussen de aanbieders, maar ook de service die wordt geboden en of de parkeerplekken dicht in de buurt zijn van de vetrek- en aankomsthal. Wilt u toch liever via Schiphol, dan kunt u bij airportparkingschiphol.nl de prijzen vergelijken.

Heb je je keuze gemaakt, dan kun je meteen gaan boeken. Omdat deze parkeervergleijker goede deals heeft gesloten, heb je vaak ook nog een mooie extra kortingscode. Dit maakt het parkeren bij Eindhoven Airport al een stuk leuker. Dus wil je niet met een lege portemonnee op vakantie of wil je niet met het openbaar vervoer naar Eindhoven, check dan de site en je zult altijd slagen. De prijzen zijn al snel 50% goedkoper dan de reguliere prijzen en vaak ook nog goedkoper dan de trein.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold