Londen The City of Dreams

Londen city of dreams

Londen The City of Dreams

Londen wordt vaak aangeduid als de City of Dreams, want in deze geweldig mooie stad worden al je dromen werkelijkheid. Het is de stad van het licht, de fashion, de glamour en de romantiek. Londen heeft alles wat je hart begeerd, en het maakt geen verschil of je nu jong of op een bepaalde leeftijd bent gekomen. Een stedentrip Londen is adembenemend. Bij de eerste stap op Londense bodem slaat je hartslag minimaal één keer over, want je hebt waarschijnlijk lang uitgekeken naar de stad waar al je dromen werkelijkheid worden.

Shop till you drop

Londen is de stad waar een ieder zich kan vermaken op het gebied van shoppen. Vooraanstaande winkels zijn hier gevestigd zoals Harrods, Topshop, Primark en Selfridges. De beroemde winkelstraten als Oxford Street en Regent Street vindt je de warenhuizen, boetiekjes en andere winkels. Je kunt ook terecht op Kingsroad of Carnaby Street waar veel leuke winkels gevestigd zijn. Shoppen in Londen is voor iedereen aan te raden, in England lopen ze enorm voor in de mode, dus wil je er modieus bij lopen voordat je de rest van de stad gaat verkennen, shop dan eerst je nieuwe outfit in één van de kledingwinkels.

Gebruik de Routemaster of de Cabbie om je te verplaatsen

Een stedentrip naar Londen is niet compleet als je geen gebruik hebt gemaakt van de typische Londense bus, taxi of van de metro van Londen. Met deze vervoersmiddelen kun je de stad goed verkennen. Laat je met de Londense taxi, beter bekend als een Cabbie, afzetten bij Buckingham Palace en kijk of je een glimp op kunt vangen van Prince William en Princess Kate. Na een bezoek aan het paleis, kun je een toer maken door de stad naar de volgende bezienswaardigheid in de Routemaster, de welbekende rode dubbeldekker bus. De stad is reusachtig en om alle bezienswaardigheden in één stedentrip te bezichtigen is bijna niet te doen, maar met de metro kan je vrij snel van de ene plaats naar de andere plaats komen. Maar laten wij eerlijk zijn, als je één keer in Londen bent geweest wil je absoluut ook vaker een stedentrip naar Londen maken.

Londense pubs als afsluiter van een geweldige dag

Een dag geslenterd door de straten van Londen en de meeste bezienswaardigheden bezichtigd en ben je nog niet voldaan? Stap dan één van de vele pubs binnen voor een heerlijke pint beer. Je kunt tevens een dik groot feest meepakken maar er staan altijd lange rijen voor de ingang. In tegenstelling wat veel mensen denken kun je in Londen niet tot de late uurtjes door feesten. Alle pubs gaan vroegtijdig dicht, het laatste rondje word voor 23:00 uur gegeven. Wil je nog even een heerlijke pint beer drinken wees dan op tijd!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold