Het eten in Londen

Londen is misschien wel één van de grootste steden ter wereld. Het is sowieso één van de meest culturen steden in ieder geval. Ieder jaar weer vliegen er mensen vanuit landen zoals India, China, Brazilië maar ook Nederland naar de metropool. De stad kent immers ook genoeg bezienswaardigheden. Zo heb je de The London Eye, Big Ben en natuurlijk de Theems.

Veel mooie gebouwen dus in de hoofdstad van Engeland. En dan heb ik nog niet eens gehad over de voetbalstadia zoals de Emirates Stadium. Die zijn van zichzelf al prachtige architectuur bouwwerken. EenWat veel mensen niet weten, is dat de stad ook nog eens op culinair vlak meer te bieden heeft dan de meesten denken. Al snel wordt gedacht aan de ‘Fish and Chips’, wat typisch Brits is. Hun keuken gaat echter verder dan dat. Omdat het een multiculturele stad is, bestaat er geen typisch Brits eten meer. Alles is zodanig samengevoegd, dat een typisch Britse keuken juist alles te bieden heeft.

Geloof je me niet? Ga zelf maar eens de straten op in hartje Londen. Je zult verschillende tenten vinden, van junk food tot chique restaurants. Van de Argentijnse tot de Indische keuken, de stad heeft alles. Mijn persoonlijke aanrader gaat dan toch echt naar de Indische keuken. Met heerlijke gerechten zoals de sambal goreng en Satey ayam is altijd een gerecht met een Oosterse smaak op het menu. Sateh ayam is saté van kip iin Indonesische pindasaus. Dit is heerlijk voor bij een catering. Bron: Josselinscatering.nl.

Londen is daarmee, los van de prachtige gebouwen, daarmee zeker een aanrader voor wie opzoek naar een multiculturele keuken. De stad kent zelf verschillende culturen met ieder een eigen keuken. Voeg deze keukens samen en je hebt een stad met een groot aanbod aan diverse menukaarten. Welkom in de keuken van Londen.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold